reklama:

Tipy a rady k vianočnému pečeniu

reklama:
reklama:
Christmas Cookies food 32709943 2560 1600

Jednotlivé  druhy  vianočného  pečiva pripravujme  postupne,  aby  boli  práve  okolo 24. decembra najchutnejšie  a  správne  odležané.

  • Približne 3  týždne pred štedrým večerom začíname  piecť  zázvorníky ,perníčky vanilkové rožky medvedie tlapky a kokosové pečivo.
  • Ďalšiu  nedeľu pečieme koláčiky zo  svetlého a tmavého lineckého cesta,  ktoré  si  nevyžaduje  taký  dlhý  čas  na  odležanie.
  • Týždeň pred  vianočnými  sviatkami prídu  na  rad  marokánky, bielkové  pečivo,nepečené cukrovinky.Takisto  vyrábame polevy  a  plnky  s  ktorými  ozdobujeme  pečivo  a  perníčky.
  • V  predvečer Štedrého  dňa  pečieme  vianočky a  kysnuté  koláče.

23. novembra 2013

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?