Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zombie prsty

Náročnosť:
ULppm WZGJ8
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 1:30 hod
reklama:

Suroviny

  • Linecké prsty:
  • 220 g masla
  • 100 g práškového cukru
  • 1 vajce
  • 300 g hladkej múky
  • 1 kypriaci prášok
  • 1 vanilkový cukor
  • mandle
  • džem.čím červenší tým lepší.
  • Čokoládové brownie:
  • 120 g hladkej múky
  • 1/2 čajovej lyžičky sódy bikarbóny
  • 1/4 čajovej lyžičky soli
  • 1 vanilkový cukor
  • 3/4 šálky mlieka
  • 140 g práškového cukru
  • 2 polievkové lyžice kakaa
  • 50 g masla
  • 80 g čokolády
  • 1 vajce
  • 50 ml oleja
  • Mrvenička na zem:
  • 15 g kakaa
  • 30 g cukru
  • 40 g hladkej múky
  • 1/4 č.l solamylu
  • štipka soli
  • 40 g masla
  • Čokoládová poleva:
  • 70 g masla
  • 1 polievková lyžica kakaa
  • 50 ml mlieka
  • 160 g práškového cukru

Postup prípravy

1. Krok

No začneme prstíkmi.Vymiešame si maslo s cukrom .Potom pridáme vajcia ,múku,prášok do pečiva ,soľ a vanilku.Zarobené cesto dáme aspoň na pol hodinu vo fólii do chladničky zatuhnúť.

2. Krok

Po pól hodine tvarujeme z cesta valčeky z ktorých tvarujeme prsty..záhyby urobíme nožíkom, a mandľu vsadíme namiesto nechtu. Hotové kúsky ukladáme vedľa seba na plech vyložený papierom na pečenie. pečieme cca 20 minút pri 160°C.Dôležité je pripomenúť aby ste prsty formovali radšej tenšie pretože pri pečení naberú na objeme.

3. Krok

Ideme piecť koláčik. zmiešame si suché prísady.Múku so sódou vanilkou a soľou.Potom si rozvaríme mlieko pridáme cukor a kakao .Keď sa nám začne zmes variť pridáme nalámanú čokoládu a maslo. Keď sa nám čokoláda rozpustí odstavíme z plameňa a vmiešame vajce a olej.necháme trochu vychladnúť a potom primiešame k suchej zmesi. Dáme do vymastenej tortovej formy a pečieme 25 minút pri 180°C

4. Krok

Teraz si urobíme mrveničku "ZEM" všetky ingrediencie si vymiešame a portom dáme na plech vyložený papierom.Zmes je suchšia ..ako mrvenička.Môžete piecť spolu s Brownie na 180 °C cca 10 min.

5. Krok

keď máme všetko pripravené ,upečené prsty, brownies aj mrveničku urobíme si čokoládovú polevu.. a nadekorujeme ..postup je hádam každému jasny.))

Samozrejme  tieto  linecké  prsty  už  vôbec  niesu  pre  nikoho  z  nás  novinkou.:)

Mám  tu  pre  vás  pecku. Poďme  na  to.Z  čoho  sa  toto  „čudo“  skladá?

Čokoládové  brownie, čokoládová  poleva, a  samozrejme  linecké  cesto.

Premýšľala  som  aj  nad  tým  že  by  sa  dali  prsty  napichať  aj  do  krtkovej  torty.))

určite  vyskúšam  aj  tú  verziu..

MANxC26hfCE YoHBo1dxuS8 G4rqiTwJgWc XlcIjDkxVe4 1dg09qv5J4Q _gppyL-uDHE   Kjra8f8kZuUULppm-WZGJ8dEKQN45UWmk

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...