reklama:

Žemličky s medvedím cesnakom

Náročnosť:
žemličky 1
  • Kusov: 3
  • Čas Prípravy: 60m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 1:30 h
reklama:
reklama:

Suroviny

  • múka ražná 100g
  • múka špaldová hladká 100g
  • teplá voda prevarená 100ml
  • jogurt biely sójový 3 KL
  • hrsť medvedieho cesnaku
  • droždie sušené 1/2 bal.
  • soľ nerafinovaná morská

Postup prípravy

1. Krok

Z kvásku, múky a ostatných ingrediencií som vymiesila cesto, ktoré som hneď rozdelila, po zvážení, na 3 rovnaké časti, z ktorých som vyformovala žemle, nakrojila a nechala podkysnúť. Jednu som si potom posypala parmezánom. Piekla som vo vyhriatej rúre na 170°C 20 minút.

2. Krok

Na upečenú žemľu s parmezánom som si natrela cícerovú nátierku s droždím, posypala červenou paprikou, poľníčkom a olovrant bol hotový.

3. Krok

Dobrú chuť 🙂

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?