Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zemiakovo- pórová polievka s parmezánom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Supa 640x352.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 4 veľké zemiaky
  • 2 póry
  • soľ a korenie podľa chuti
  • olivový olej
  • 4 šálky kuracieho vývaru
  • 1/4 šálky parmezánu
  • 1/2 šálky smotany na varenie alebo na šľahanie
  • slaninka na ozdobu
  • parmezán na posypanie

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky očistíme a nakrájame na kocky, pór na kolieska a dáme do hrnca na olej. Dusíme asi 10 minút a potom zalejeme vývarom, ochutíme soľou a korením. Varíme kým zemiaky nezmäknú.

2. Krok

Keď je všetko uvarené polievku rozmixujeme a pridáme smotanu a parmezán. Chvíľku povaríme a odstavíme . Podávame s opečenou slaninkou a posypeme parmezánom.

Supa1.jpg

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...