Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zemiakovo cibuľový šalát

Kuchyňa:
Náročnosť:
20141008_121924[1]
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 2 kg zemiakov uvarených v šupe
  • 500 g cibule
  • 100 g kryštálového cukru
  • 1 dcl octu
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 1 pohár sterilizovaných uhoriek
  • 2 dcl oleja
  • 2 dcl vody

Postup prípravy

1. Krok

Uvarené zemiaky v šupe si očistíme ,a pretlačíme na kocky.Rozpálime olej a skaramelizujeme na ňom cukor .hneď keď nám začne hnednúť pridáme cibuľu a len trochu orestujeme..Podlejeme vodou a rozvaríme.Potom pridáme ocot soľ a korenie a necháme 5 minút povariť, aby nám cibuľa zmäkla.

2. Krok

Do pretlačených zemiakov nakrájame nadrobno uhorky a nakoniec prilejeme trochu vychladnutú cibuľku aj s nálevom.premiešame a dochutíme podľa potreby..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...