Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zemiakové vafle so syrom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Zemiakove vafle.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 300 g zemiakov
  • 80 g hladkej múky
  • 50 g tvrdého syra
  • 1 strúčik cesnaku
  • 20 g zelenej cibuľky
  • 10 g kôpru
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky umyjeme, ošúpeme a uvaríme do mäkka. Potom ich popučíme vidličkou . Pridáme nadrobno nasekané bylinky, nastrúhaný syr a nasekaný cesnak. Soľ a korenie podľa chuti. Všetko premiešame. Pridáme múku a znovu premiešame. Zahrejte vaflovač.. Panely namažte rastlinným olejom. Na každú polovicu dajte 1-2 lyžice. zemiakového cesta. Pečieme 7-10 minút do zlatista.

reklama:
Zemiakove vafle grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

488 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.