Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zemiakové placky so syrom

Kuchyňa:
Náročnosť:
G8_70dZxRhs
  • Kusov: 30
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 4m
  • Hotové Za: 40m
reklama:

Suroviny

  • 500 g varených zemiakov
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1/2 šálky hladkej múky
  • na špičku noža prášku do pečiva
  • soľ
  • 120 g syru feta
  • zelená cibuľka
  • petržlenová vňať
  • 1 vajce
  • 1/4 šálky mlieka
  • korenie podľa chuti

Postup prípravy

1. Krok

Uvarené zemiaky v šupe si očistíme a nastrúhame na hrubšom strúhadle.Nasekáme na drobno zelenú cibuľku a pretlačíme cesnak..Premiešame múku s práškom do pečiva,pridáme vajce a mlieko..Vypracujeme cesto..Primiešame k nemu korenie a soľ , nastrúhaný syr feta, cibuľku cesnak a nastrúhané varené zemiaky.Nakoniec pridáme najemno nasekanú petržlenovú vňať .

2. Krok

Na panvici si rozohrejeme olej a polievkovou lyžicou formujeme placičky ktoré vyprážame po oboch stranách do zlatista..

LgoaGNy7tlon6aYwhX06torZBqqjWFdKAYBIIJCNCXMIFlw5BYJEauAByw_mQ1Xs6gfpVmLxrTyAU

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...