Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zemiaková fučka s cibuľkou

reklama:
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 750 g zemiakov
  • soľ
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 1 lyžica masla
  • 1 cibuľa
  • olej alebo bravčová masť na opekanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky ošúpeme , umyjeme pokrájame na kocky a dáme do osolenej vody povariť do mäkka.Varíme ich prikryté.

2. Krok

Potom zemiaky čiastočne scedíme a popučíme.Posypeme ich hladkou múkou, pridáme maslo a za stáleho miešania vrátime na sporák a varíme, kým si kaša nezačne odfukovať.

3. Krok

Cibuľu si nakrájame buď to na kolieska alebo na drobnejšie kúsky a opražíme ju do zlatista na troche oleja alebo na masti.

4. Krok

Pred podávaním fučku prelejeme opraženou cibuľkou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.6 / 5)

12 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

18999 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.