Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zelené lievance

Kuchyňa:
Náročnosť:
Vknk5SZ8hRU
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 2/3 pohára hladkej múky
  • 1 šálka mlieka
  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • 1 malá lyžička prášku do pečiva
  • 1/2 zväzku zelenej cibuľky
  • olej
  • 150 g čerstvého špenátu
  • vetvička čerstvej mäty
  • petržlenová vňať podľa chuti
  • čerstvý koriander
  • 1 vajce

Postup prípravy

1. Krok

V miske zmiešame vajce so sójovou omáčkou,pridáme múku s práškom do pečiva a pomaly prilievame mlieko za stáleho miešania,až kým sa nevytvorí konzistencia ako na palacinky.

2. Krok

Všetky bylinky nasekáme nadrobno a pridáme do cesta,premiešame a na panvici s olejom vyprážame lievančeky z každej strany 2-3 minúty.

 b1YL4TQP2V0

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...