Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zelené lievance

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Vknk5SZ8hRU
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 20min

 b1YL4TQP2V0

reklama:

Suroviny

  • 2/3 pohára hladkej múky
  • 1 šálka mlieka
  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • 1 malá lyžička prášku do pečiva
  • 1/2 zväzku zelenej cibuľky
  • olej
  • 150 g čerstvého špenátu
  • vetvička čerstvej mäty
  • petržlenová vňať podľa chuti
  • čerstvý koriander
  • 1 vajce
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske zmiešame vajce so sójovou omáčkou,pridáme múku s práškom do pečiva a pomaly prilievame mlieko za stáleho miešania,až kým sa nevytvorí konzistencia ako na palacinky.

2. Krok

Všetky bylinky nasekáme nadrobno a pridáme do cesta,premiešame a na panvici s olejom vyprážame lievančeky z každej strany 2-3 minúty.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

11810 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.