Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zázvorový šálkovník

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Zázvorový šálkovník
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 100 g bieleho jogurtu
  • 1 vajce
  • 4 lyžice polohrubej múky
  • 1/2 lyžičky prášku do pečiva
  • 1 lyžica hnedého cukru
  • 1/2 lyžice oleja
  • 1/4 lyžičky strúhaného zázvoru
  • štipka škorice
  • 1/4 lyžičky medu alebo javorového sirupu
  • štipka soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešajte vo veľkom hrnčeku jogurt, vajce, medu (alebo javorového sirupu), pridajte cukor a zázvor. Miešajte, pridajte rastlinný olej, múku, prášok do pečiva, škoricu a soľ. Varíme v mikrovlnnej rúre pri vysokom výkone počas minúty a pol. ak nieje koláč hotový vložte ho do mikrovlnnej rúry na ďalších 15-30 sekúnd. Nechajte mierne vychladnúť, podávajte so šľahačkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

510 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.