Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zaváraný karfiol s baraními rohmi

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 793
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 8-10ks menšie cibuľky
  • do pohára po 1ks paradajky
  • Nálev:
  • 1ks nakladač
  • 1/2l ocot
  • 1, 75l voda
  • každý podľa seba ja dávam 35-40dkg cukor

Postup prípravy

1. Krok

Všetko dobre poumývame a pokladieme do 7 dl pohárov,z každého,aby bolo v pohári paradajka,je len pre farbu,lebo som nemala kápiu,karfiol pooddeľujeme ružičky a baranie rohy dáme celé,malé cibuľky tiež a uhorky pokrájame na kolieska.Uvaríme klasický nálev a cukor si pridáme podľa seba,ja dávam 35-40 dg,zavíčkujeme a dáme sterilizovať,len krátko asi 15 min. Tak isto môžeme urobiť aj samotné baranie rohy s cibuľkou...Dobrú chuť v zime!

ku mäsku,super…

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...