Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zaváraný karfiol s baraními rohmi

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 793
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 50min

ku mäsku,super…

reklama:

Suroviny

  • 8-10ks menšie cibuľky
  • do pohára po 1ks paradajky
  • Nálev:
  • 1ks nakladač
  • 1/2l ocot
  • 1, 75l voda
  • každý podľa seba ja dávam 35-40dkg cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetko dobre poumývame a pokladieme do 7 dl pohárov,z každého,aby bolo v pohári paradajka,je len pre farbu,lebo som nemala kápiu,karfiol pooddeľujeme ružičky a baranie rohy dáme celé,malé cibuľky tiež a uhorky pokrájame na kolieska.Uvaríme klasický nálev a cukor si pridáme podľa seba,ja dávam 35-40 dg,zavíčkujeme a dáme sterilizovať,len krátko asi 15 min. Tak isto môžeme urobiť aj samotné baranie rohy s cibuľkou...Dobrú chuť v zime!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

11468 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.