Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapekaný losos

Kuchyňa:
Náročnosť:
Picjn4lnt.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 2 filety lososa bez kože
  • šťava z polovice citróna
  • 500 g zemiakov
  • 200 ml smotany na varenie
  • 1 lyžica zmesi sušených byliniek podľa chuti
  • 50 g strúhaného syra

Postup prípravy

1. Krok

Filety z lososa umyjeme a osušíme papierovým obrúskom.Pokvapkáme citrónovou šťavou.

2. Krok

Necháme v chladničke aspoň 30 minút marinovať.Potom filety krátko opečieme na rozohriatom tuku z oboch strán a vložíme do väčšej zapekacej misy.

3. Krok

Osolíme a obložíme očistenými zemiakmi nakrájanými na plátky.Zalejeme smotanou zmiešanou so soľou a bylinkami.

4. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre 180°c 40 - 50 minút.Posypeme strúhaným syrom a pri 190°c krátko zapečieme kým sa syr nerozpustí a nevytvorí kôrku..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...