Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapekané žemličky s vajcom a so šunkou

reklama:
žemličky
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 25min

10896901 10896902 10896903 10896904 10896905 10896906

reklama:

Suroviny

  • 2 žemličky
  • 2 vajcia
  • 2 plátky šunky ak máte radi môže byť aj slaninka
  • tvrdý syr
  • soľ a korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

predhrejeme si rúru na 180 °C ..Zo žemlí zrežeme vrchnáčiky a odstránime striedku..Na dno uložíme šunku alebo slaninku a do stredu každej žemličky potom rozbijeme vajce..to posolíme a okoreníme.

2. Krok

potom príde na rad nastrúhaný syr , a uzavrieme vrchnáčikom ktorý sme zrezali.Každú žemličku zabalíme do alobalu a pečieme 15 - 20 minút pri 180 °C..

3. Krok

Podávame zabalené ešte v alobale nech žemle zostanú čo najdlhšie teplé..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

10540 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.