Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapekané šunkové fliačky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Zapekane sunkove fliacky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.mindmegette.hu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500 g cestovín fliačky
  • soľ
  • 50 g masla
  • 2 lyžice oleja
  • 600 g údenej varenej šunky
  • 1 kelímok kyslej smotany
  • 250 g nastrúhaného syra
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale , v slanej vode.. Potom ich scedíme , prepláchneme a primiešame rozpustené maslo..

2. Krok

Šunka sa nakrája alebo naseká, zmieša sa s kyslou smotanou a naleje sa na cestoviny. Premiešame a nalejeme do žiaruvzdornej nádoby.

3. Krok

Syr nastrúhame, posypeme vrch šunkových fliačkov a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov na 30 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

142 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.