Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapekaná prekladaná bageta

Wuuzz2pTAPE
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 3
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 1 francúzska bageta
  • 150 g nastrúhaného tvrdého syru
  • 150 g mäkkého masla
  • 3 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • petržlenová vňať
  • môžete použiť aj kôpor

Postup prípravy

1. Krok

Z masla, nastrúhaného syru, soli a nasekanej petržlenovej vňate spolu s rozotretým cesnakom urobíme nátierku.

2. Krok

Bagetu si narežeme na kolieska po celej jej dĺžke a jednotlivé kolieska natierame pomazánkou.Potom vsetko opäť lepíme k sebe.

3. Krok

Takto ponatieranú bagetu zabalíme do alobalu a dáme do rozohriatej rúry na 200°C cca na 20 minút..potom ju rozbalíme a dopekáme ešte 5 minútiek do chrumkava.

4. Krok

Pri podávaní bagetku nekrájame presne na pomazánkovom spoji ale tesne za ním, aby sme mali v tom svojom kúsku tú pravú chuť.))

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...