Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapečený baklažán so syrom a paradajkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
P_O (10)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 2 ks baklažánu
  • 2 paradajky
  • 200 g syra
  • čierne mleté korenie
  • zväzok čerstvých byliniek
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • 150 g majonézy

Postup prípravy

1. Krok

Baklažán nakrájame na plátky s hrúbkou 5-7 mm a osolíme s každej strany.Na rozpálenej panvici s olejom rýchlo opražíme z oboch strán baklažán.

2. Krok

Cesnak nakrájame najemno a zmiešame s majonézou.Baklažán rozložíme na plech a každý kúsok potrieme ochutenou majonézou.Na vrch dáme plátky syra akéhokoľvek druhu a na syr poukladáme na plátky nakrájané paradajky.

3. Krok

Nakoniec posypeme čerstvými bylinkami a dáme zapiecť do rúry na 180 °C 15-20 minút.

4. Krok

Môžeme jesť teplé alebo studené..ako komu chutí

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...