Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapečené zemiaky s paradajkami a so syrom ricotta

Kuchyňa:
Náročnosť:
5560460 650 1451034242 11138.jpg
  • Kusov: 6
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 6 zemiakov
  • 25 ks cherry paradajok
  • 1 polievková lyžica olivového oleja
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 1 kelímok syru riccotta

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme si rúru na 200°C..Umyté Zemiaky do kríža na koži narežeme potrieme olivovým olejoma nasolíme.pečieme do mäkka asi 1 hodinu ..

2. Krok

Cherry paradajky si poprekrajujeme na polovice a poukladáme ich na papier na pečenie.Pofŕkame ich olivovým olejom, posolíme hruboou soľou a po dobu 15 minút ich vložíme do trúby k zemiakom.Necháme ich tam kým sa nám nepresušia.

3. Krok

Upečené zemiaky prekrojíme na polovice na ne dáme syr riccottu , opečené paradajky a môžete tiež posypať čerstvými nasekanými bylinkami podľa chuti.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...