Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Základný recept na piškótový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
Základný  recept  na  piškótový  koláč..
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 60 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 70 ml mlieka
  • 70 ml oleja
  • 120 g hladkej múky
  • pol balíčka prášku do pečiva

Postup prípravy

1. Krok

V mise vyšľaháme vajcia.Pridáme cukor a vanilkový cukor.Šľaháme kým nám nevznikne hustá pena.Do peny striedavo pridávame mlieko,olej a múku zmiešanú s práškom do pečiva.

2. Krok

Šľaháme až kým sa nevytvorí hladké cesto.Cesto vylejeme na dobre vymazaný a múkou vysypaný plech ,alebo do tortovej alebo koláčovej formy s priemerom 30 cm.

3. Krok

Pečieme v predhriatej rúre na 180°C cca 25 minút.Po upečení necháme koláč chvíľu ešte vo forme, potom ho vyklopíme a necháme úplne vychladnúť..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...