Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vyprážaný kvet bazy na slano

Kuchyňa:
Náročnosť:
Fotografia1642
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1/2l mlieko polotučné
  • 2ks vajcia
  • 6pl kopcom múka hladká
  • po 1/2čl soľ
  • korenie čierne mleté
  • vegeta
  • 20ks malé kvety bazy
  • 2dl olej

Postup prípravy

1. Krok

Kvet bazy čiernej poumývame pod tečúcou vodou...

2. Krok

z ingrediencií od 1 po 4 namiešame cestíčko, aby bolo husté,umyté kvety pomúčime,aby sa cestíčko dobre chytilo ...až by bolo treba pridať múku,tak to urob...

3. Krok

vyprážame z oboch strán,stopky môžete po vypražení odstrániť nožnicami,ale ja som ich nechala tam,pri konzumácii ich necháte,lebo sú tvrdšie...

4. Krok

na slano kvietky,som podávala , len s cviklovým šalátom,ale dá sa podať aj so zemiakmi,dobrú chuť!

Recept mám z ,,Rodiny,,

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...