Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vyprážaný karfiol so syrom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Vyprážaný karfiol so syrom
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 1 karfiol
  • 3 vajcia
  • 6 lyžíc hladkej múky
  • olej na vyprážanie
  • strúhanka
  • 50 g strúhaného tvrdého syra
  • 1 lyžička kari korenia
  • soľ

Postup prípravy

1. Krok

Karfiol opláchneme a rozoberieme na ružičky.Uvaríme ho v osolenej vode asi 5 minút potom scedíme a prepchláchneme studenou vodou.Počkáme nech trochu ochladne..

2. Krok

Pripravíme si cestíčko.V hlbšej miske vyšľaháme metličkou vajcia so soľou,pridáme štipku soli a hladkú múku .

3. Krok

v inej miske zmiešame strúhanku, strúhaný syr a kari korenie.Každý kúsok karfiolu obaľujeme najskôr v cestíčku a potom v strúhanke..Vyprážame na rozpálenom oleji dozlatista..

4. Krok

Podávame s opekanými alebo s varenými zemiakmi..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...