Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vyprážané syrové guličky s cesnakom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Vyprážané syrové guličky s cesnakom
  • Kusov: 15
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 200 g tvrdého syra
  • 3 vajcia
  • 2 - 3 strúčiky cesnaku
  • hladká múka
  • olej na vyprážanie
  • soľ podľa chuti aj korenie

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si nastrúhame syr na jemnom strúhadle..Pridáme pretlačené strúčiky cesnaku..

2. Krok

Potom pridáme vajcia a soľ podľa slanosti syra..Kto má rád môže okoreniť..Premiešame a podľa toho koľko treba prisypávame múku.Hmota by mala byť ako cesto ktoré sa dá formovať..

3. Krok

Z cesta formujeme rovnaké guľôčky ktoré obaľujeme v hladkej múke a vyprážame na rozpálenom oleji.vyprážame z každej strany dozlatista..

4. Krok

potom dáme na papierový obrúsok odkvapkať z prebytočného oleja a môžeme podávať ..

Fantastická chuťovka …

11052424.jpg

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...