Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vyprážaná mladá kapusta

Kuchyňa:
Náročnosť:
Q6st1q6u6m0.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 35m
reklama:

Suroviny

  • 1 mladá hlávka kapusty
  • 3 vajcia
  • strúhanka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • olej na vyprážanie

Postup prípravy

1. Krok

Kapustnú hlavu si rozdelíme na menšie časti podľa veľkosti a ponoríme na 5 minút do vriacej osolenej vody.Potom kúsky vyberieme a necháme vychladnúť.

2. Krok

V miske si vyšľaháme vajcia s soľou a s trochou korenia.Každý plátok kapusty obaľujeme vo vajíčku a potom v strúhanke a potom opäť vo vajíčku a ihneď vkladáme do rozpálenej panvice s olejom.

3. Krok

Vyprážame z každej strany dozlatista a podávame so zemiakmi a s akoukoľvek omáčkou.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...