Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Výborný bielkový chlebíček

Kuchyňa:
Náročnosť:
Maxresdefault.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 7 bielkov
  • 160 g práškového cukru
  • 160 g hrubej múky
  • 70 g masla
  • 100 g kondenzovaného ovocia
  • 80 g orechov
  • 50 g čokolády tmavej

Postup prípravy

1. Krok

Orechy a čokoládu nasekáme nadrobno. Z bielkov si vyšľaháme tuhý sneh a pridáme cukor a opäť šľaháme. Postupne pridávame po lyžiciach hrubú múku. Potom pridáme rozpustené a vychladnuté maslo a ovocie obalené v múke. Premiešame a nakoniec zamiešame nasekanú čokoládu. Vylejeme cesto do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C cca 40 minút. Keď vychladne polejeme čokoládou a môžeme ozdobiť posekanými orechami.

Untitled 1 recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered recovered.gif

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...