Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Výborné Snickers kocky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Vyborne snickers kocky.jpg
14
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.caietulcuretete.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 60min

Dsc_0015.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0017.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0028.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0031.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0045.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0061.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0062.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0070.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0077.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0087.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0089.jpg
www.caietulcuretete.com

reklama:

Suroviny

  • Piškóta:
  • 8 bielok
  • štipka soli
  • 8 lyžíc práškového cukru
  • 200 g mletých vlašských orechov
  • 3 lyžice polohrubej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • Poleva z bielej čokolády:
  • 200 g bielej čokolády
  • 25 g masla
  • Karamelový krém:
  • 250 g cukru
  • 200 g masla
  • 8 žĺtok
  • 200 g pražených nesolených arašidov
  • Poleva z horkej čokolády:
  • 200 g horkej čokolády
  • 25 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vyšľaháme bielká so štipkou soli do peny, potom postupne pridávame práškový cukor , a ušľaháme tuhý sneh..K snehu pridáme mleté vlašské orechy, múku a prášok do pečiva a zľahka zamiešame.

2. Krok

Cesto vylejeme na plech na pečenie vyložený s papierom ( 25 x 35 ) a urovnáme povrch stierkou.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 15 minút..Potom plát preklopíme a stiahneme opatrne papier na pečenie..Takto necháme vychladnúť..

4. Krok

Kým nám piškóta chladne , pripravíme si polevu bielej čokolády.Čokoládu si nalámeme a spolu s maslom ju vložíme do misky..Rozpustíme ju vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnnej rúre..

5. Krok

Po rozpustení rozotrieme polevu na piškótu v rovnomernej vrstve.Takto necháme zatuhnúť..Pripravíme karamelový krém..

6. Krok

Na miernom ohni si skaramelizujeme 200 g cukru..Potom odtiahneme z plameňa a pridáme maslo nakrájané na menšie kúsky..Premiešame a vrátime na oheň..Miešame kým sa všetko neprepojí..

7. Krok

Žĺtky si vymiešame so zvyšnými 50 g cukru do peny, a vmiešame do karamelu..Nakoniec pridáme osmažené na suchej panvici arašidy.Všetko dobre premiešame.Počkáme kým nám krém nestuhne aby sa nám dal rozotierať a nestekal.Potom ním prelejeme bielu čokoládovú polevu a rozotrieme v rovnakej vrstve..takto necháme zatuhnúť a úplne vychladnúť.

8. Krok

Pripravíme si polevu z horkej čokolády..Vo vodnom kúpeli rozpustíme nalámanú čokoládu s maslom, a potom rozotrieme na karamelovú vrstvu.Takto pripravený zákusok dáme do chladničky poriadne zachladiť..krájame ho nožom , ktorý si namáčame do horúcej vody.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7219 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.