Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vitrážové zdobenie drobného pečiva

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_55
  • Kusov: 50
  • Porcií: 25
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 600g hl.múky
  • 400g maslo
  • 100g cukor pr.
  • 2 žĺtky
  • 1 vajce
  • 2dl marhuľový lekvár
  • 1/2 sáčka želatína číra
  • 1/2sáčka žlta
  • 1/2 sáčka červená
  • 1/2 sáčka zelená

Postup prípravy

1. Krok

Z ingrediencií po marhuľový lekvár vymiesime cesto,zabalíme do fólie a dáme do chladu na 1 hod.,potom si cesto rozvaľkáme na hrúbku 3-4mm a vykrajujeme zúbkované kolieska,polovica zostane plná a do druhej polovice ,do každého kolieska vykrojíme nejaký obrazec,koliesko.hviezdičku,srdiečko atď.

2. Krok

Potom pozliepame kolieska s marhuľovým lekvárom,a do každého koláčika do stredu dáme farebnú želatínu urobenú podľa návodu a necháme stuhnúť,koláčiky posypeme práškovým cukrom,dobrú chuť!

Farebné,pekné,chutné…

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...