Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Višňovo jogurtový dezert

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Bez nazvu 1.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 5m
  • Hotové Za: 25m
reklama:

Suroviny

  • 10 g želatíny
  • 60 ml vody
  • 250 g višní odkôstkovaných
  • 100 g cukru
  • 400 ml jogurtového nápoja
  • 100 ml smotany na šľahanie

Postup prípravy

1. Krok

Želatínu si podľa návodu namočíme do vody a necháme napučať.

2. Krok

Višne si dáme do kastrólika posypeme cukrom, a povaríme asi 5 minút na strednom plameni.

3. Krok

Potom odstavíme a tyčovým mixérom zmixujeme do hladka.

4. Krok

Pridáme napučanú želatínu a miešame kým sa želatína nerozpustí.Potom vylejeme jogurt a znovu premixujeme mixérom.

5. Krok

Vzniknutý krém prelejeme do misiek alebo do pohárikov a dáme poriadne zatuhnúť do chladničky..minimálne na 4 hodiny.

6. Krok

pred podávaním dozdobíme vyšľahanou šľahačkou a višňami.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...