Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vepřové špízy

Náročnosť:
reklama:
Fb 21.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 600g libového vepřového boku
  • 6 lžic oleje
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžíce hořčice
  • špetka oregana
  • 1 lžíce kečupu
  • sůl
  • pepř
  • drcený kmín
  • 1 lžíci smetany
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

600g libového vepřového boku (malinko mraženého, lépe se to krájí) nakrájíme na tenké dlouhé plátky, které dáme do marinády na 1 hodinu. Marináda: 6 lžic oleje, 3 stroužky česneku, 1 lžíce hořčice, špetka oregana, 1 lžíce kečupu, sůl, pepř, drcený kmín. Poté plátek napíchneme na špejli omotáme kolem ní až nahoru a propíchneme konec, naskládáme do pekáčku, podlijeme vodou a dáme péct, po 20 minutách obrátíme a dopečeme, špízy vyjmeme a šťávu zahustíme a přidáme 1 lžíci smetany.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

431 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.