Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Venčeky z odpaľovaného cesta

Kuchyňa:
Náročnosť:
29275_123882050965094_6537757_n
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 2 dl vody
  • štipku soli
  • 70 g masla
  • 110 g polohrubej múky
  • 3 vajíčka

Postup prípravy

1. Krok

Do hrnčeka dáme variť vodu so štipkou soli a maslom

2. Krok

Potom prisypeme polohrubú múku, stále miešame, a necháme na ohni dovtedy, kým cesto neodchádza od nádoby a varešky

3. Krok

Do vychladnutého metličkou zamiešame postupne vajíčka

4. Krok

Cesto dáme do sáčku na striekanie s ozdobným špicom a venčeky striekame na slabo pomastený plech

5. Krok

Pečieme v horúcej rúre (230 stupňov) asi 8 minút, potom dopekáme asi na 160 stupňov - asi 15 minút,teda do jemného zhnednutia

6. Krok

Vychladnuté venčeky prekrojíme, plníme krémom - puding so zlatého klasu...(ale robila som už aj s čokopudingom - hustym)

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...