Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Veľkonočná vajíčková nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Velkononocna.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:www.ichkoche.at
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 5 vajec
  • 50 g pomazánkového masla (bánovecká nátierka )
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • 1 menšia cibuľa
  • 1/2 lyžičky horčice
  • 1/2 lyžičky vegety
  • pažítka
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Uvaríme si vajcia na tvrdo..Zachladíme ich, ošúpeme a nasekáme..(môžete aj postrúhať na hrubom strúhadle)

2. Krok

Vymiešame si nátierkové maslo s kyslou smotanou, pridáme najemno nakrájanú cibuľu , nasekanú pažítku, horčicu..pridáme vajcia a premiešame..Ochutíme soľou a korením..

3. Krok

Ak máte radi , môžete pridať aj šunku nakrájanú na drobno, kyslú uhorku...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

946 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Bon appétit

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.