reklama:

Vatovaný rez

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 389
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 45m
reklama:
reklama:

Prečo  vatovany?? pretože  je  jemnučký  ako vatička.))

Suroviny

  • 6ks vajcia
  • 160g Solamyl Dr.Oetker
  • 1ks cukor vanilkový Dr.Oetker
  • 2dl mlieko
  • 1/2 bal. Krémová náplň Dr.Oetker
  • 2dl džem marhuľový

Postup prípravy

1. Krok

Tak ingrediencie všetky sú skoro od Dr.Oetkera,len vajcia sú nie jeho ha,ha,ha,/pokus o žart/.Vajíčka šlaháme s cukrom do peny pribl. pol hodinu,ktorú naozaj treba dodržať,cukor aj kr.,aj vanilkový.Potom primiešame solamyl a dáme piecť v predhriatej rúre na 180 st.,do zlata.

2. Krok

asi takto,potom natrieme plát lekvárom a nakrájame na porcie...medzi tým si ušlaháme v studenom mlieku krémový prášok na plnku....

3. Krok

Potom každý kúsok ozdobíme krémom a dáme do chladničky, asi na pol hod./nemusíme môžeme hneď konzumovať/Dobrú chuť!!!

 

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?