Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vánočka z domácí pekárny

Kuchyňa:
Náročnosť:
68929_420352404700338_676115225_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 1:30 hod
reklama:

Suroviny

  • 250g hladké mouky
  • 250g polohrubé mouky
  • 250ml mléka
  • 100g cukr krupice
  • 125g másla
  • 2 vejce
  • špetka soli
  • trochu rumu
  • mandle,rozinky,citronová kúra
  • 1,5 lžičky sušeného droždí

Postup prípravy

1. Krok

Všechny přísady dáme do pekárny a zapneme na program těsto (máslo rozpuštěné!)

2. Krok

Po vykynutí upleteme vánočku, kterou položíme na plech (na pečící papír) a necháme pod utěrkou ještě cca 30 minut kynout.

3. Krok

Pečeme v rozpálené troubě na 220st cca 10 minut, pak cca 35 minut na 180st

4. Krok

Při pečení potíráme rozpuštěným máslem

je to velká dobrota.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...