Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vanilkové rožky s masťou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
410033 960x720 vanillekipferl 640x425.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 160 g masla
  • 100 g mletých orechov
  • 1 vajce
  • 50 g masti
  • 350 g hl. múky
  • 100 g práškového cukru
  • práškový a vanilkový cukor na obaľovanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Orechy zmiešame s múkou a cukrom. Pridáme vajce a na kúsky nakrájané maslo a masť. Všetko spracujeme na cesto a zabalíme do potravinovej fólie. Necháme aspoň hodinu odpočinúť v chladničke

2. Krok

Z cesta si spravíme valček a ten nakrájame na rovnaké kúsky. Z nich tvoríme rohlíčky. Pečieme 10 minút v rúre vyhriatej na 160 ° C. Medzitým zmiešame práškový a vanilkový cukor. Ešte horúce vanilkové rožteky s masťou obaľujeme v práškovom a vanilkovom cukre.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2919 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.