Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vanilkové Fondue

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fondue erable vanille
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 30m
reklama:

Suroviny

  • 2 pl maizeny
  • kvapka vanilkovej esencie
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 4 pl kryštáľového cukru
  • 500 ml mlieka
  • 250 g mascarpone
  • 250 g tvarohu
  • 1 ananás
  • 3 jablká
  • 3 banány
  • 3 pomaranče
  • 300 g tmavého hrozna
  • šťava 1 citróna
  • jahody
  • špajdle

Postup prípravy

1. Krok

Maizenu rozmiešame v 2 pl mlieka.Zvyšok mlieka zohrejeme spolu s vanilkovým cukrom s vanilkovou esenciou a 1 pl kryš..cukru.. Do vriaceho mlieka vylejeme maizenu a povaríme do hustého pudingu..

2. Krok

Mascarpone a tvaroh zmiešame s 3 polievkovými lyžicami cukru a postupne vmiešavame vychladnutý vanilkový puding.

3. Krok

Všetko ovocie očistíme a nakrájame na kúsky, a pokvapkáme citrónovou šťavou.Napicháme na špajdle .Fondue rozdelíme do misiek a podávame s ovocím..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: , ,

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...