Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vajíčkové lievance

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
Vajíčkové lievance
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 2 vajíčka surové
  • 2 vajíčka uvarené na tvrdo
  • 500 ml kefíru
  • 125 ml kyslej smotany
  • 200 g hladkej múky
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 1 lyžička prášku do pečiva alebo 1/2 lyžičky sódy bikarbóny
  • zelená cibuľka

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme si vajcia čerstvé so soľou.Pridáme kyslú smotanu a kefír premiešame všetko spolu.Potom primiešame múku s práškom do pečiva ..Malo by nám vzniknút cesto ktoré sa bude liať , nie kvapkať..Potom pridáme najmeno nakrájanú zelenú cibuľku, korenie a buď to nasekané vajíčka alebo nastrúhané na hrubom strúhadle.

2. Krok

Predhrejeme si panvicu a pridáme olej.Lyžicou tvarujeme lievance , ktoré podávame s ochutenou kyslou smotanou..

3. Krok

Samozrejme kto má môže použiť dolkáreň...)))

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...