Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vajíčková nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Vajickova natierka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 5min
reklama:

Suroviny

  • 2 lyžice bieleho jogurtu
  • pažítka
  • soľ podľa chuti
  • mleté čierne korenie podľa chuti
  • 3 vajcia uvarené natvrdo
  • 4 menšie sterilizované uhorky nastrúhané na hrubom strúhadle
  • 2 lyžice majonézy
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • 1 lyžička horčice
  • 1 menšia cibuľa
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia ošúpeme a na hrubom strúhadle postrúhame..Pridáme k nim majonézu , biely jogurt, kyslú smotanu najemno nakrájanú cibuľku, nastrúhanú nakladanú uhorku, a horčicu..Všetko spolu premiešame alebo zmixujeme a ochutíme soľou a korením podľa vašej chuti.pridáme nakoniec nasekanú pažítku alebo petržlenovú vňať..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

648 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.