reklama:

Vaječné fašírky

Vaječné fašírky
  • Kusov: 8
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 35m
reklama:
reklama:

Potrebujete niečo narýchlo uvariť? Mäso je zamrznuté a v chladničke je prázdno ?

Vyskúšajte tieto rýchle vaječné karbonátky.

Suroviny

  • 6 ks - varené vajce
  • 1 zväzok zelená cibuľka
  • 2 lyžice krupice
  • 1 polievková lyžica hladkej múky
  • 1 polievková lyžica kyslej smotany
  • Rastlinný olej na vyprážanie
  • Soľ - podľa chuti
  • petržlenová vňať

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia postrúhame na hrubom strúhadle. Pridáme nasekanú cibuľku a petržlenovú vňaťku.

2. Krok

Primiešame krupicu a múku. Primiešame smotanu a soľ podľa chuti.

3. Krok

Dôkladne premiešame.

4. Krok

Z tejto masy formujeme mokrými rulami placky a tie potom vyprážame na horúcom oleji do zlatista z oboch strán.

 

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?