Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vafle z kyslej smotany

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Sour cream waffles.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 5 vajec
  • 65 g cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • kôra z polovice citróna
  • štipka soli
  • 150 g hladkej múky
  • 150 g kyslej smotany (15 - 20 % tuku)
  • 5 lyžíc roztopeného masla
  • tuk na formu

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny.Pridáme vanilkový cukor a citrónovú kôru so štipkou soli.

2. Krok

Múku preosejeme a striedavo so smotanou postupne primiešavame do vaječnej zmesi.Nakoniec prilejeme maslo a premiešame.Cesto necháme 15 minút odpočívať.

3. Krok

Medzitým predhrejeme formu na vafle a potrieme ju tukom.Naplníme cestom.Hotové odkladáme na mriežku.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...