Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Úprava veľkonočnej misy

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia1478
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 15ks vajcia
  • 50g mozzarella
  • 1dl majolka
  • 10 plátov šunka pražská
  • 20ks korenie čierne celé
  • 2 koliečka mrkva

Postup prípravy

1. Krok

Z mozzarelly som vyrezala hlavu sliepky a z mrkvy som jej dala hrebeň a zobák..

2. Krok

uvarila som na tvrdo vajíčka každé som rozkrojila tak,aby som vybrala celé žĺtko,to budú kuriatka,ozdobila som ich majolkou prifarbenou červ.paprikou,z 5 vajec so urobola šalát s majolkou,aby som mala čo dať pod kôčku...

3. Krok

na šalát som usadila hlavu a prestrihovaním bielka som získala akože perie a prikladala som to na šalát a formovala som sliepku/neviem či to autor myslel takto ja som to nečítala,ja som pozrela , len obrázok hotový/.

4. Krok

misa je poskromnejšia,ale vo Veľkonočnú nedeľu tam bude údené a zemiakový šalát a kopu iných dobrôt,nech sa Vám darí....

netradične…..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...