Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tyčinky z lístkového cesta

D2670c395f8106faa4c597dde8fbce4a.jpg
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 12m
  • Hotové Za: 32m
reklama:

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 35 g šunky prosciutta
  • 1 vajce

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si lístkové cesto trochu rozvaľkáme. Trochu ho potrieme rozšľahaným vajcom a naukladáme naň šunku.

2. Krok

Potom rozkrájame cesto spolu so šunkou na pásiky.

3. Krok

Potom zvrtneme do vrkoča, položíme na plech vyložený papierom na pečenie a potrieme vajíčkom.

4. Krok

Pečieme v rozohriatej rúre pri 200 °C cca 12 minút.

5. Krok

Samozrejme vrch tyčinky si môžeme posypať ľubovoľnou posýpkou. Napríklad sezam, rasca, mak. A kto má rád slanšie, tak si môžete tyčinky aj prisoliť.

6. Krok

Prajem Vám dobrú chuť! A keďže sú vhodné k vínku, alebo k pivku, tak poniektorým aj Na zdravie !!! :)

Je to veľmi jednoduchý a chutný recept. Keď čakáte návštevu a chcete ju niečim domácim pohostiť, toto je skvelá pochúťka, s ktorou určite zabodujete.

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...