Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarožník

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 45min

Tento koláčik je naozaj chutný ku kávičke…

reklama:

Suroviny

  • 50 dg tvarohu.
  • 15 dg práš.cukru,
  • 12 dg masla,
  • 1 PL maizeny
  • 2 PL krupice
  • 2 PL mlieka,
  • 3 vajcia,
  • 1 pr.do.peč
  • 1/2 bal vanil.cukru
  • hrozienka namočené v rume...(ja ale nemočim, kvôli malej)
  • môže byť aj citro. kôra
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

1: Cukor s maslom a s 3 žltkami dobre vymiešame, pridáme mlieko,maizenu, krupicu, tvaroh, prdopeč, vanil.cukor, a z bielkov tuhý sneh do ktorého zašľaháme 1 PL cukru a hrozienka namočené v rume..

2. Krok

2. Pečieme v tortovel forme...na spodok som dala papier a boky som potrela maslom. Pečieme to asi 45 minút na 180-200 stup

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

11 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

52722 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.