Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohový Mrežovník

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
10681635_858044637539222_810217066_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min

Recept  je  od  kamarátky  zo  stránky  Svetová  kuchyňa.

Silvi ďakujeme.))

reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 2 šálky polohrubej múky
  • 1 šálka práškového cukru
  • 1 Hera alebo maslo
  • 2 vajcia
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • Plnka:
  • 3 tvarohy
  • 3/4 šálky práškového cukru
  • 1 kyslá smotana
  • 1 žĺtok
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zo všetkých surovín spracujeme cesto. Rozdelíme na dve polovice. Tú väčšiu polovicu (tak 2/3 cesta),dáme na vymastený a múkou posypaný plech a rukou roztlačíme cesto ,na ktoré rozotrieme tvarohovú plnku

2. Krok

Z druhej polovice si našúľame pásiky a ukladáme na plnku.Pečeme pri 190 °C cca 40 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.1 / 5)

7 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

21971 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.