Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohový krémeš

Kuchyňa:
Náročnosť:
Hfgj
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 24
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 3/4 l mlieka
  • 500 g tvarohu(jemný)
  • 200 g práškového cukru
  • 4 žĺtky
  • 2 Zlaté klasy
  • 2 vanilkové cukre
  • lístkové cesto

Postup prípravy

1. Krok

Na hlboký plech dáme lístkové cesto, ktoré vyvyľkáme asi na 1/2cm, okraje vyhneme na boky plechu a trochu pritlačíme. Mlieko s ostatnými surovinami rozmixujeme, vznikne nám taká žltá tekutina, ktorú vylejeme na surové lístkové cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180st., pokial tekutina nezhustne. Po upečení ozdobíme šlahačkou s ovocím, alebo vyšľahaným snehom z bielkov a cukru, sneh natrieme na krémeš pred upečením a necháme zapiecť. Dobrú chuť

Ivona Kulinová

Dobrý deň. Posielam recept a foto na Našu obľúbenú maškrtu Tvarohový krémeš :

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...