Tvarohový koláč so želatínou

Kuchyňa:
Náročnosť:
018
  • Kusov: jeden plech
  • Čas Prípravy: 35m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 0m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 6 ks vajcia
  • 6 polievkové lyžice -cukor kryštál
  • 6 polievkové lyžice-múka polohrubá
  • 2 polievkové lyžice kakaa
  • 1 /2 prášok do pečiva
  • 1dcl oleja
  • Plnka I:
  • 500g tvaroh jemný
  • 250g masla
  • 1 cukor vanilkový
  • 8 poliev. lyžíc cukor práškový
  • Plnka II:
  • 1liter vody
  • 1 prášok -džús pomarančový
  • 7 poliev. lyžíc cukor kryštál
  • 2 balíčky zlatý klas - krémový prášok

Postup prípravy

1. Krok

Celé vajcia s cukrom vyšlaháme a postupne pridávame olej, múku, prášok do pečiva a kakao. Cesto vylejeme na pomastený a pomúčený plech a upečieme.

2. Krok

Plnka I: Maslo vymiešame s práškovým a vanílkovým cukrom, pridáme tvaroh a podľa chuti môžme pridať aj troška rumu. Plnku rozotrieme na vychladnutý koláč.

3. Krok

Plnka II: V 500 ml vody na ohni rozpustíme cukor a šumienku (zvyknem kupovaťTang-pomaranč) V ďalších 500 ml vody rozmiešame 2 prášky Zlatý klas a vlejeme do vriaceho cukrového roztoku. Za stáleho miešania necháme zhustnúť. Necháme želatínu troška vychladnúť a potom rozotrieme na tvarohovú plnku. Odložíme na chladné miesto a po stuhnutí koláč pokrájame

4. Krok

Dobrú chuť!

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?