Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohový koláč s jablkami a slivkami

Fb 1.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 80g cukru
  • 300g polohrubá múka
  • 1 sáčok kypriaci prášok
  • 150g tvaroh jemný
  • 100ml oleja
  • 100ml mlieka
  • 750g jabĺk
  • 500g sliviek
  • 100g marmelady
  • 2 lyžicu kryštálový cukor

Postup prípravy

1. Krok

Vypracujeme hladké cesto z múky tvarohu cukru oleja mlieka a prášku do pečiva a uložíme na 30 min. do chladničky.

2. Krok

Olúpané jablka a rozkrájaný na mesiačiky pokvapkáme citrónom , vykôstkujeme slivky a rozpolíme.

3. Krok

Rúru zohrejeme na 200stupňov plech vyložíte papierom na pečenie a rozotrieme naň cesto /ja ho vyvaľkám a preložím na plech/ poukladáme naň jabĺčka a slivky a pečieme 35 minút

4. Krok

Ešte horúci potrieme roztopenou marmeládou a posypeme kryštálovým cukrom

Za recept ďakujeme, poslala nám ho mailom Marta Krokavcová.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...