Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohovo jablečný koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
č
  • Čas Prípravy: 0m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 60m
reklama:

Suroviny

  • Těsto:
  • 35 dkg.polohrubé mouky
  • 15 dkg. moučkového cukru
  • 15 dkg. másla
  • 2 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 kypřicí prášek
  • cca 2 dcl. mléka
  • rozinky
  • Na náplň
  • 1 tvaroh plnotučný ve vaničce
  • 3 větší sladkokyselé jablka nastrouhaná nahrubo
  • 5 lžic krystalového cukru
  • skořice
  • Drobenka
  • ( mouka hrubá+ cukr moučkový+máslo)

Postup prípravy

1. Krok

Suroviny na těsto dobře ušleháme

2. Krok

Suroviny na náplň důkladně spolu smícháme a posypeme skořici a opět promícháme.

3. Krok

Na vymazaný a vysypaný hrubou moukou plech dáváme těsto.

4. Krok

Na to dáme náplň.

5. Krok

Posypeme drobenkou.

6. Krok

Necháme péct 45 minut v elektrické troubě při 160stupních C.

Recept na úžasný jednoduchý jablečno-tvarohový koláč

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...