reklama:

Tvarohovo-čučoriedková torta

Kuchyňa:
Náročnosť:
IMG_20150829_140609
  • Kusov: 12
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 35m
  • Hotové Za: 1:30 h
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 180 g hnedy cukor
  • 1 vanilkovy cukor
  • 1 dl olej
  • 1 dl tepla voda
  • 250 g polohrubá múka
  • 1 prások do pečiva
  • 2 ks Zlaty Klas
  • Voda/ ovocná štava
  • 2 Pl cukor
  • Čucoriedky
  • 250 g jemny tvaroh
  • 150 g kysla smotana
  • Cukor/med na osladenie zmesi, podla chuti

Postup prípravy

1. Krok

1. Zmixujeme vajcia s cukrom a vanilkovym cukromdo peny, postupne prilievajme olej a vodu, mixujeme, kym nema nadychanu penovu konzistenciu.

2. Krok

2. V druhej miske zmiešame muku s praskom do pečiva a opatrne primiešame k vajecnej zmesi. Vylejeme do vymastenej a pomučenej formy, pečieme v predhriatej rure priblizne 35 minut na 180°

3. Krok

3. Krem si pripravime zmiešanim tvarohu, kyslej smotany a cukru/medu. Na vychladnuty korpus natrieme džem (nemusi byt) a rozotrieme krem. Dame do chladu, kym sa neuvari a nevychladne čučoriedkovy puding

4. Krok

4. Puding pripravime klasicky, do odmerky dame ovocie, oba zlate klasy, cukor a do 1 l dolejeme vodu/ovocnu stavu. Mame teda liter zmesi, dame na sporak, uvarime za staleho miesania husty puding a ten po miernom vychladnuti vylejeme na tortu, ja som neliala, davala som po lyzickach, vytvori sa pekny vzor.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?