Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohové taštičky naslano

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 3385
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 25
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 35min

Lístkové cesto ,vďačný polotovar…

reklama:

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 1ks vajce na potretie
  • 250g jemný tvaroh
  • 1 vajce
  • 50g syrokrém
  • 2pl nasekaný kôpor
  • 50g tvrdý syr najemno nastrúhaný
  • trošku soli a korenia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Lístkové cesto rozvaľkáme a pokrájame radielkom na štvorce,ostatné ingrediencie mimo 1 vajca zmiešane do plnky a pridáme do nej aj kôpor,plníme štvorce a potom ich zložíme na trojuholníky a pritlačíme boky a posledný úkon je spojiť uhly najdlhšej strany,,prepony,,

2. Krok

potom potrieme vajíčkom a dáme piecť na 180 st do zlata,ku vínu super....

3. Krok

4. Krok

5. Krok

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2801 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.