Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohové jednohubky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 3701
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 25
  • Porcií: 25ks
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min

Na posedenie k vínu…

reklama:

Suroviny

  • 500g tvaroh jemne hrudkovitý
  • 100g bambino,alebo syrokrém
  • soľ,biele korenie podľa chuti
  • biele hrozno
  • tmavé hrozno
  • bazalka,oregano, čerstvá nakrájaná
  • bazalka,oregano,petržlen suché pomrvené
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Tvaroh rozmiešame so syrokrémom a pridáme čerstvé bylinky .

2. Krok

Potom vezmeme do ruky z tvarohovej zmesi a jednu bobuľu z hrozna a zabalíme ju do tvarohu. guľku vyváľame v suchých bylinkách a vložíme do papierových košíčkov.

3. Krok

kým budeme konzumovať guľky, tak suché bylinky od tvarohu získajú vlhkosť,je to super, dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5020 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.