Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohové guľôčky (pampúšiky)

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
9vxenmc5fqi.jpg
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 25m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 35m
reklama:

Suroviny

  • 250 g tvarohu
  • 1 vajce
  • 5 - 6 lyžíc cukru
  • 1,5 šálky polohrubej múky
  • 1/2 lyžičky sódy bikarbóny
  • práškový cukor na posypanie + vanilkový cukor

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vymiešame vajce s cukrom, pridáme potom tvaroh (jemne zomletý)a sódu.Všetko dobre premiešame.potom pridáme múku a opäť dobre premiešame.

2. Krok

Necháme cesto postáť 15 - 20 minút a potom z neho vyšúľame valec z ktorého odkrajujeme rovnaké kúsky z ktorých formujeme guličky. Guličky by nemali byť príliš veľké pretože pri vyprážaní zväčšia svoj objem a keď sú menšie aj sa lepšie prepečú..

3. Krok

Hotové vyprážame v rozohriatom oleji dozlatista, necháme odkvapkať a ešte horúce obaľujeme v zmesi práškového a vanilkového cukru.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...