Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohové guľky so škoricou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
DSCN0477
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 42
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 8min
  • Hotové Za: 18min
reklama:

Suroviny

  • 750 g tvarohu
  • 300 g práškového cukru
  • štipka soli
  • 150 g detskej krupice
  • 2 vajcia
  • 3 lyžičky mletej škorice
  • 250 g masla

Postup prípravy

1. Krok

Tvaroh si vymiešame so 150 g práškového cukru 2 vajciami a štipkou soli.primiešame detskú krupicu.Cesto musí byť kompaktne aby sa nám dali tvarovať guľky.Môžete pridať aj dva namočené rožky v mlieku,guľky budú jemnejšie.

2. Krok

Z pripraveného cesta tvarujeme guľky,ako pinpongová loptička.

3. Krok

Uvaríme vo vriacej solenej vode ,kým nevyplávajú na povrch a potom ešte 5 minút.

4. Krok

Podávame preliate roztopeným maslom a posypané škoricou rozrobenou v práškovom cukre.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...